Please note, this is a STATIC archive of website www.telekom.ro from 04 Jul 2018, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

17.11.2010

Liga Comentatorilor te poate duce pe Wembley, la finala Uefa Champions League

Unii românii s-au născut poeţi, dar, cu siguranţă, foarte mulţi dintre ei s-au născut cu sportul în sânge. Pentru ei, Romtelecom lansează astăzi, 17 noiembrie 2010, Liga Comentatorilor, o competiţie online destinată adevăraţilor pasionaţi de sport care merg mai departe de ecran sau de stadion şi vor să devină pentru câteva minute comentatori sportivi.

Ideea e simplă. Pasionaţii intră pe https://www.ligacomentatorilor.ro/ unde, timp de patru luni (mai putin perioada 17 decembrie – 15 ianuarie, rezervată vacanţelor de iarnă) pot să comenteze secvenţe sportive, audio şi video. Au la dispoziţie una dintre cele două secţiuni de concurs: Liber (secvenţă aleasă de concurent) sau Impus (alegând dintre secvenţe recomandate periodic de Dolce Sport).

Ca orice competiţie care se respectă, Liga Comentatorilor are patru etape şi premii la finalul fiecăreia, până la Marea Finală: etapa 1 - comentariile înscrise în perioada 17 noiembrie-17 decembrie 2010, cu premierea pe 20 decembrie 2010; etapa 2 - comentariile înscrise în perioada 15 ianuarie-15 februarie 2011, cu premierea pe 18 februarie 2011, etapa 3 - comentariile înscrise în perioada 16 februarie-15 martie 2011, cu premierea pe 18 martie 2011 si etapa 4 - comentariile înscrise în perioada 16 martie-10 aprilie 2011, cu premierea pe 18 aprilie 2011.

Premiile lunare constau în tricouri originale ale campioanei en titre Champions League – Internazionale Milano, mingi şi hanorace Dolce Sport şi, din partea juriului, o telecomandă-minge de fotbal pentru cel mai bun comentator amator.

Dolce Sport trece dincolo de ecran şi se mută pe teren online, cu Liga Comentatorilor. Facem loc în echipă pentru toţi cei pe care-i mănâncă limba să comenteze şi care ştiu că sportul înseamnă mai mult decât bere, seminţe şi un fotoliu. Am promis în septembrie, odată cu lansarea primului canal tematic, surprize – ne ţinem de cuvânt: noi centrăm, tu dă cu capul!” a declarat Vlad Enăchescu, director general Dolce Sport.

În Marea Finală intră toate comentariile (publicate în perioada 17 noiembrie 2010-10 aprilie 2011), iar premierea finală va avea loc pe 19 aprilie 2011. La trasul liniei, se pun în balanţă nota juriului (60%) şi nota publicului (40%). Iar cele trei premii mari te ung pe suflet ca şi golurile pe care le marchează echipa favorită: o excursie de 3 zile şi 2 nopţi pentru două persoane la finala UEFA Champions League, o consola Wii Sports Pack şi un abonament pe un an la Romtelecom Dolce.

La toate cele trei mari premii primeşti şansa să joci în Liga Profesionistă de Comentatori - stagiu de o lună în echipa Dolce Sport”, mai spune Vlad Enăchescu. Tot el adaugă că „Şi pentru că avem şi echipă, şi valoare, juriul este format din trei nume mari ale comentariului sportiv din România, membri ai echipei Dolce Sport: Cosmin Băleanu, Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu. Ei sunt cei trei juraţi care trebuie convinşi de calităţile de comentatori ale participaţilor şi care au avut bunăvoinţa să le dea un prim indiciu despre cum se face treaba. Aşadar, le recomandăm cu căldură celor care intră în competiţie să consulte ponturile celor trei de pe site. Una, că merită şi doi, că ajută!

Spor la comentat!

Dolce Sport este cel mai tânăr membru al familiei televiziunilor de sport, lansat de Romtelecom în luna septembrie a acestui an. Telespectatorii au fost deja cuceriţi de noua staţie. Magia tuturor meciurilor din UEFA Champions League transmise pe Dolce Sport şi Dolce Sport 2, driblingurile din campionatul Portugaliei, care a dat fotbalului pe Mourinho şi pe Cristiano Ronaldo, încrâncenarea pentru promovare din Liga a II-a, surprizele din Cupa Franţei, placajele năucitoare din cele mai tari campionate de rugby şi din meciurile test ale celor mai puternice echipe naţionale, vigoarea handbalului german şi spaniol, finalele FED Cup si Cupei Davis la tenis... sunt doar câteva dintre motivele pentru care iubitorii sportului stau şi mai mult în faţa televizoarelor, pe Dolce Sport. La acestea se adaugă producţii proprii de excepţie precum ştirile „Sport 24”, sau talk-show-urile „La Dolce Liga” şi „Morning Sport” pregătite de o echipă complexă de profesionişti.