Please note, this is a STATIC archive of website www.telekom.ro from 04 Jul 2018, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

02.07.2008

Romtelecom ClickNet îti (în)cânta vara la B'ESTFEST

Vineri, 4 iulie 2008, începe B’ESTFEST, cel mai mare eveniment muzical al verii 2008, organizat pentru al doilea an consecutiv de Emag!c Entertainment şi oferit de Romtelecom ClickNet.

Urmează patru zile de maraton muzical la Romexpo (4, 5, 6 şi 11 iulie) unde sunt aşteptaţi mii de români care vor avea ocazia să îşi vadă artiştii preferaţi performând live pe cele patru scene ale festivalului.

Astfel, cei care credeau ca e doar un vis să îi vadă în concert pe Alanis Morissette, Nelly Furtado, Cypress Hill, Nouvelle Vague, UNKLE, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics, Manu Chao, Roisin Murphy (Moloko), Sunrise Avenue, Judas Priest, Primal Fear şi multi altii, sunt aşteptaţi să se “confrunte” cu realitatea la B’ESTFEST şi să trăiască experienţa unor concerte cu greutate.

Mai mult, Romtelecom ClickNet va spori distracţia la B’ESTFEST, oferindu-le participanţilor şi alte ocazii de a face din prezenţa lor la festival o experienţă de neuitat. Compania va avea amenajată pentru toti cei interesati o zonă de testare a serviciului de Internet de bandă largă ClickNet.

Tot aici, cei mai nonconformişti vor putea să îşi facă gratuit un tatuaj sau să se exprime cu toată forţa într-un spaţiu special amenajat, Screaming Van, ţipand cât îi ţin plămânii. Anul trecut, de pildă, au fost aproape 6000 de “zgomotoşi” care au testat experienţa Screaming Van.

Anul acesta venim la B’ESTFEST nu doar cu unii dintre cei mai tari artişti ai momentului, pe care am reuşit să îi aducem în premieră în România, ci şi cu multe alte surprize pentru a menţine distracţia la cote maxime pe parcursul celor 4 zile de festival. ClickNet va fi o gazdă veritabilă, un entertainer plin de energie şi sunt convins că ne vom distra împreună cel puţin la fel de bine ca anul trecut”, spune Alfred Borcan, Marketing Communications, Channel Marketing & Research Director Romtelecom.

Participanţii la B’ESTFEST vor putea să facă poze amuzante pe care să le downloadeze la faţa locului şi să le trimită pe mail, prin Internet wireless. De asemenea, în acest an spectatorii vor putea să se relaxeze pe covoraşe ClickNet şi vor primi evantaie, pălării şi umbrele de soare pentru a face faţă concertelor fierbinţi.

ClickNet este serviciul de Internet de bandă largă de la Romtelecom, lansat în 2005, care a depaşit în iunie 2008 pragul de 500.000 de clienţi, menţinând un ritm de creştere similar cu cel din anul trecut. Începând 2007 cu o cotă de piaţă de aproximativ 6-7% din totalul serviciilor de internet broadband fix, ClickNet a încheiat anul cu o cotă de piaţă de aproximativ 20%, înregistrând o creştere a numărului de clienţi de peste 300%.