Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Harta de acoperire

 

Legendă

 

Acoperire 4G abonament

Semnal 4G extins 

Ca și titular al unui abonament Telekom Romania (servicii post-platite), beneficiezi de serviciul 4G cu acoperire extinsă, conform planului tarifar, prezentat în harta de acoperire de mai sus, care îți aduce o viteză de download de până la 150 Mbps și posibilitatea utilizării televiziunii mobile HD, a sistemelor pentru conferințe video HD, a jocurilor online de complexitate crescută și transferul rapid de fișiere de dimensiuni mari, chiar și atunci când te afli în mișcare.

 

Acoperire 4G cartela

Semnal 4G

Ca și utilizator al Cartelei Telekom ai viteză de download de până la 150 Mbps și posibilitatea utilizării televiziunii mobile HD, a sistemelor pentru conferințe video HD, a jocurilor online de complexitate crescută și transferul rapid de fișiere de dimensiuni mari, chiar și atunci când te afli în mișcare. Serviciul 4G pentru cartele preplătite este disponibil pentru mai mult de 88% din populatia Romaniei si 98% din populatia urbana.

 

Acoperire 3G excelenta

Semnal 3G excelent

Ai semnal de voce și viteză mare de download pentru a te bucura din plin de experiența online: multimedia, navigare, messaging.

 

Acoperire 3G moderata

Semnal 3G moderat

Ai semnal de voce și poți naviga pe internet, poți descărca ce ai nevoie la o viteză moderată, ai acces la e-mail și messaging.

 

Acoperire 3G satisfacator

Semnal 3G satisfacator

Ai semnal de voce și poți naviga pe internet, ai acces la e-mail și messaging, poţi descărca fişiere, poze sau melodii.

 

Acoeprire Edge

Semnal EDGE

Ai semnal de voce și internet la îndemână, acces la e-mail și messaging.

Harta are o valoare informativă fără a putea reda cu exactitate nivelul de calitate al serviciilor Telekom Romania. Aria de acoperire  diferă în funcție de tipul de serviciu oferit și în funcție de celula radio la care utilizatorul se conectează în momentul folosirii serviciilor de date și se poate modifica în funcție de dezvoltarea rețelelor, de specificul propagării undelor radio și de existența obstacolelor naturale (munți, păduri, lacuri, precipitații etc) sau factori artificiali (construcții) precum și de specificațiile tehnice ale Rețelei și ale echipamentelor folosite de Abonat, care pot determina variații față de harta prezentată. Abonatul se poate informa asupra ariei de acoperire, precum și de gradul de acoperire pentru fiecare tehnologie în parte, prin intermediul Departamentului de Relații cu Clienții precum și din magazinele Telekom Romania și ale partenerilor TKRM.