Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Cu Telekom TV Web&Mobile urmărești emisiunile preferate pe PC, laptop, smartphone sau tabletă

Telekom TV pe toate ecranele

Toate emisiunile preferate prin serviciul Telekom TV Web&Mobile acum pe PC, laptop, smartphone sau tabletă oriunde te-ai afla.

Competiții sportive în exclusivitate cu Eurosport 360 HD și Telekom Sport

Mai mult sport

Cu pachetele online Eurosport 360 HD și Telekom Sport ai competiții sportive în exclusivitate, ultimele știri și reacții la cald direct pe PC, laptop, smartphone sau tabletă

Competiții sportive în exclusivitate cu Eurosport 360 HD și Telekom Sport

Mai multe blockbustere de la marile studiouri

Cu Telekom TV poți închiria timp de 48 de ore cele mai bune filme și blockbustere pe care să le poți urmări pe PC, laptop, tabletă sau smartphone. Dacă ai și serviciul Telekom TV Interactiv, le poți vedea și direct pe televizorul tău.

 
Telekom TV & Mobile 
  • Până la 117 canale TV direct pe site-ul www.telekomtv.ro sau pe tabletă și smartphone cu aplicația Telekom TV din Google Play sau App Store;
  • Mai mult sport cu pachetele online Telekom Sport și Eurosport 360 HD;
  • Pachetul online al cunoașterii "Docs" cu și mai multe documentare;
  • Ești deja client Telekom? Ai acces gratuit sau cu discount la pachetele oferite prin serviciul Telekom TV Web & Mobile. Simplu, cu plata direct în factura ta;
  • Trafic nelimitat în aplicația Telekom TV pentru clienții Telekom cu servicii de voce și date mobile care au un pachet din portofolul Nelimitat.
Telekom TV&Mobile

null

Recomandări TV

Bucură-te de conţinut pentru toate gusturile! De la filme la seriale, desene animate, transmisii de sport, emisiuni de lifestyle şi documentare. Alege-ţi preferatul dintre cele mai interesante programe TV ale lunii!


Conținutul Telekom TV Web & Mobile achiziționat poate fi accesat de pe un număr de maxim 5 dispozitive printre care PC, laptop, smartphone și tabletă. Acelaşi conţinut video va putea rula simultan pe 3 dispozitive. Administrarea dispozitivelor se poate face de către Client din contul lui de pe www.telekomtv.ro, în perioada imediat următoare.

Canalele TV incluse în "Pachet online Telekom Sport", "Pachet Online Docs" și "Pachet online Kids" sunt disponibile clienților de Televiziune în pachetul "Canale online S/M/L" în funcție de abonamentul de TV deținut.

Serviciul Telekom TV Web & Mobile poate fi utilizat în condiții optime de pe dispozitive fixe și mobile cu următoarele sistemele de operare: Windows 7 și versiunile mai noi (browserele Internet Explorer, Firefox şi Safari), Android 4, 4.1, 4.2, 4.3, 4.4, 5.0, 6.0 (pe dispozitivele Samsung Galaxy Tab 7/10”, Samsung Galaxy Tab 2, Nexus 7, Samsung Galaxy S3/S4/S5/S6, Note3/Note4, Nexus 5), iOS 7, 8, 9 (pe dispozitivele iPad 3, iPad Retina, iPad Air/Air2, iPhone 4/4s/5/5s/6/6 Plus/6s, 6s Plus).

Pentru canalele TV pentru care distribuitorii acestora nu deţin drepturi pentru difuzarea online şi pe dispozitive mobile a unora dintre emisiuni, transmisiunea respectivului canal TV pe site-ul www.telekomtv.ro şi în aplicaţia Telekom TV se va întrerupe şi va fi reluată după încheierea respectivelor emisiuni.