Please note, this is a STATIC archive of website www.telekom.ro from 04 Jul 2018, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

24.02.2012

Felicitari, ai pierdut! şi Ogilvy Romania lanseaza prima campanie la care care pierzi garantat: "Joci Si Pierzi Ca Sa Ai Noroc in Dragoste"

In luna Iubirii am dorit sa venim in ajutorul clientilor nostri intr-o maniera neconventionala, stabilind o abordare noua in ceea ce priveste dragostea. Astfel am creat diverse tipuri de jocuri in care cu cat joci mai mult, cu atat pierzi mai mult si automat iti creste exponential norocul in dragoste. Intr-o perioada in care toate campaniile contin mesaje cat mai emotionale, ne-am dorit sa iesim spargem tiparele si sa promovam beneficiile produsului nostru intr-o maniera amuzanta si inovativa”  - Dana Bursuc, Marketing Communications Senior Manager, COSMOTE Romania.

Toate executiile campaniei promoveaza extraoptiunea pentru Cartela COSMOTE cu 120 MB trafic pe mobil, 120 de minute nationale, 3600 minute sau SMS-uri in COSMOTE si 3600 de minute in Romtelecom, totul pentru numai 6 EUR credit.

Ghinionist in dragoste? Nu-ti mai raspunde la telefon? Sau ai gasit dragostea dar nu e impartasita?
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa continui sa pierzi, indiferent ce joc ai juca. Astfel ca uitandu-te la spoturile campaniei ai 100% sanse sa iti creasca nivelul de iubire.

“Iubire infinita si nemarginita se poate. Si chiar exista. Noi am gasit un mod prin care se obtine si ne-a placut. Da' am avut si noroc! "-  a adaugat Andreea Chirică, Senior Copywriter Ogilvy Group.

Iar daca vrei dragoste la infinit, intra pe www.jocisipierzi.ro. Ai sa fii 100% pierzator, indiferent de proba, indiferent de categorie: jocuri logice, jocuri lipsite de logica si jocuri de societate. Rezultatele sunt garantate si se bazeaza pe infailibilul rationament conform caruia “daca nu ai noroc la jocuri, o sa ai noroc in dragoste”.

Echipa care a coordonat realizarea campaniei din partea COSMOTE Romania este formata din: Dana Bursuc - Senior Marketing & Communication Manager, Mirela Ghita - Head of Prepaid & VAS, Anca Abaza - Brand Manager, Romeo Bunescu - Brand Manager.

Echipa Ogilvy care a realizat campania este formata din Titus Dumitrescu - Grup Creative Director, Otilia Mihalache - Senior Art Director, Andreea Chirică - Senior Copywriter, Călin Marcu – Copywriter, Andreea Hascu – Account Director, Iuliana Grigore – Account Manager, Ecaterina Jaca – Account Executive.