Please note, this is a STATIC archive of website www.telekom.ro from 04 Jul 2018, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Echipa managerială

Echipa de conducere Telekom Romania este formată din profesionişti cu experienţă extinsă în industria telecomunicaţiilor, acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional, precum şi cu expertiză în toate zonele-cheie ale afacerii.

Andrei Popovici

Andrei Popovici

Poziţie: Director Executiv Vânzări Locale și Operațiuni Clienți România

Departament: Procese Clienţi Telekom Romania

Dl. Popovici are o experiență semnificativă atât în zona operațională, cât și în cea a proceselor de vânzare, obtinută ca partener asociat al McKinsey & Company, cât și ca director general adjunct al BRCI. Anterior, în calitate de membru al Directoratului BRCI, el a fost responsabil de diviziile de operațiuni, IT și transformare ale băncii. La McKinsey & Company, între anii 2003-2012, dl Popovici s-a concentrat asupra unor ample programe de transformare în sectoarele telecom și financiar. Acestea au avut ca rezultat, în organizațiile respective, îmbunătățiri semnificative ale performanței; printre aceste proiecte se numără două initiative majore de transformare din cadrul Telekom Romania Communications (fost Romtelecom), care au vizat transformarea operațiunilor privind rețeaua, procesele de afaceri operaționale și comerciale ale companiei. Dl. Popovici are o formație tehnică, detinând un doctorat de la ETH Zurich și o diplomă de informatician de la T.U. Darmstadt, Germania.

Gabriel Apostu Descarcă imaginea high resolution