Please note, this is a STATIC archive of website www.telekom.ro from 04 Jul 2018, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Echipa managerială

Echipa de conducere Telekom Romania este formată din profesionişti cu experienţă extinsă în industria telecomunicaţiilor, acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional, precum şi cu expertiză în toate zonele-cheie ale afacerii.

František Mala

František Mala

Poziţie: Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale România

Departament: Comercial Segment Rezidenţial Romania

František Mala este un director executiv care a dovedit o puternică orientare către clienți în cei peste 15 ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor în T-Mobile Cehia și în alte companii aparținând grupului Deutsche Telekom. Cariera sa a evoluat prin asumarea mai multor roluri comerciale a căror complexitate a crescut continuu, de la aria serviciilor de relații clienți, la zona de marketing, precum și roluri de conducere la nivel de top management în zona comercială pe segmentul rezidențial. Cu o experiență solidă în marketing și financiar, František Mala a condus cu succes diverse proiecte de transformare și îmbunătățire care au generat creșteri de venituri, cotă de piață, satisfacția clienților și eficiență operațională. Înainte de a se alătura grupului Telekom Romania, František Mala a deținut poziția de Director Executiv Segment Rezidențial în cadrul T-Mobile Cehia.

Mathias Hanel Descarcă imaginea high resolution