Please note, this is a STATIC archive of website www.telekom.ro from 04 Jul 2018, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Echipa managerială

Echipa de conducere Telekom Romania este formată din profesionişti cu experienţă extinsă în industria telecomunicaţiilor, acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional, precum şi cu expertiză în toate zonele-cheie ale afacerii.

Gabriel Apostu

Gabriel Apostu

Poziţie: Director Audit Intern și Managementul Riscului România

Departament: Audit, România

Gabriel Apostu are o experienţă de peste 20 de ani în industria IT&C din care 16 ani în audit şi consultanţă în companii Big 4. A lucrat în sectorul telecomunicaţiilor pentru cele mai faimoase companii din domeniu din Europa, Orientul Mijlociu si SUA. Ultima poziţie detinută a fost de Advisory Partner la Ernst & Young România.
Gabriel Apostu a absolvit Universitatea "Dunarea de Jos" din Galaţi şi deţine o diploma în Informatică Tehnologică, cu specializare secundară în modelarea proceselor asistate de calculator de la Ecole Superieure des Mines de Paris, Franta. Este Auditor Certificat pentru Sisteme Informatice şi Auditor Principal ISO27001.
Gabriel Apostu este membru certificat al IIA (Institutul Auditorilor Interni), ISACA (Asociatia pentru Auditarea & Controlul Sistemelor Informatice), precum şi al PMI (Institutul pentru Managementul Proiectelor).

Gabriel Apostu Descarcă imaginea high resolution