Please note, this is a STATIC archive of website www.telekom.ro from 04 Jul 2018, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Echipa managerială

Echipa de conducere Telekom Romania este formată din profesionişti cu experienţă extinsă în industria telecomunicaţiilor, acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional, precum şi cu expertiză în toate zonele-cheie ale afacerii.

Károly Borbély

Károly Borbély

Poziţie: Director Public Affairs

Departament:

Károly Borbély are o experiență de peste 12 ani în mediul instituțional, rolul său fiind de a dezvolta și implementa strategia de public affairs a grupului de companii Telekom Romania, mai ales în ceea ce privește asigurarea unei comunicări transparente și constante cu instituțiile guvernamentale și autoritățile locale. În funcțiile deținute anterior, a condus proiectul de listare al Hidroelectrica, a făcut parte din echipa de listare a companiei Electrica la bursele din București și Londra, a coordonat rețeaua de atașați comerciali ai României din peste 80 de țări. În perioada decembrie 2007 – decembrie 2008 a fost Ministrul Comunicațiilor.

Gabriel Apostu Descarcă imaginea high resolution