Please note, this is a STATIC archive of website www.telekom.ro from 04 Jul 2018, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Echipa managerială

Echipa de conducere Telekom Romania este formată din profesionişti cu experienţă extinsă în industria telecomunicaţiilor, acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional, precum şi cu expertiză în toate zonele-cheie ale afacerii.

Ladislav Petényi

Ladislav Petényi

Poziţie: Director Executiv Strategie, Transformare şi Servicii Wholesale Romania.

Departament: Strategie, Transformare şi Servicii Wholesale Romania

Ladislav Petényi este un profesionist cu o experiență de peste 23 de ani în domeniul telecomunicațiilor, cu background economic și tehnic și experiență vastă în programe de transformare și managementul proiectelor. Cu o înțelegere foarte bună a tuturor ariilor și proceselor operaționale în domeniul telecomunicațiilor, Ladislav Petényi a condus cu succes integrarea, fuziunea și procesul post-fuziune al Slovak Telekom și T-Mobile Slovacia. Ladislav Petényi a fost responsabil de gestionarea și coordonarea implementării la nivelul întregii organizații a strategiei din cadrul Programului de Transformare al Slovak Telekom, cu scopul de a asigura atingerea obiectivelor cheie strategice și poziționarea pe piață a Slovak Telekom. Înainte de a se alătura Telekom Romania, Ladislav Petényi a deținut poziția de Senior Manager pentru Transformare în cadrul Slovak Telekom.

Gunnar Pahnke Descarcă imaginea high resolution