Please note, this is a STATIC archive of website www.telekom.ro from 04 Jul 2018, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Echipa managerială

Echipa de conducere Telekom Romania este formată din profesionişti cu experienţă extinsă în industria telecomunicaţiilor, acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional, precum şi cu expertiză în toate zonele-cheie ale afacerii.

Miroslav Majoroš

Miroslav Majoroš

Poziţie: Director General

Departament:

Dl. Miroslav Majoroš a fost Președinte / CEO al Slovak Telekom din 2003 și Membru al Consiliului de Administrație. În 2005 a devenit Președinte al Consiliului de Administrație al Slovak Telekom. A fost Membru al Consiliului de Administrație al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 până la 30 iunie 2010, a fost Președinte al Consilului de Administrație. Din 1 iulie 2010, a deținut poziția de Președinte al Consiliului de Administrație și CEO Slovak Telekom. În perioada 1994 - 2002 a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungând în poziția de Director General, iar din 2000 până în 2002 a deținut această poziție atât pentru IBM Cehia, cât și pentru IBM Slovacia. Dl. Majoroš a absolvit Facultatea de Electronică și Informatică din cadrul Universității Slovace de Tehnologie din Bratislava.

Miroslav Majoroš Descarcă imaginea high resolution