Please note, this is a STATIC archive of website www.telekom.ro from 04 Jul 2018, cach3.com does not collect or store any user information, there is no "phishing" involved.

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Cartela Telekom

cartela-telekom

 

Ai cea mai bună opţiune în funcție de valoarea reîncărcată!

Opțiuni recomandate pentru activare

Promotii disponibile la activarea unei Cartele Telekom pana la 16 iulie 2018

Activeaza una din optiunile N5 sau N6 si primesti bonus Net Nelimitat fără să plătești în plus!

 • Cum? Dupa activarea optiunii N5 sau N6 solicita bonusul Net Nelimitat cu SMS la 888 si primesti automat trafic nelimitat, gratuit in fiecare zi de valabilitate optiune. Traficul de video streaming presupune alocarea unei latimi de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, ceea ce asigura o rezolutie de maxim 480p pentru acest tip de continut.
 • Traficul în roaming cu aceasta Cartela este permis doar dupa ce activezi pe ea planul tarifar cu roaming sau o optiune cu roaming. Apoi traficul în Roaming si cel national se vor tarifa separat, conform regulilor şi tarifelor specifice ofertelor cu Roaming. 
 • Promoțional, până la 16 iulie 2018, la Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming (optiune sau plan tarifar).
 • Promoțional, până la 16 iulie 2018 beneficiezi de trafic de date național nelimitat și gratuit în aplicațiile incluse în Oferta Promoțională Messaging: WhatsApp și Message+, în perioada de valabilitate a cartelei, daca nu ai pe cont o oferta cu roaming (optiune sau plan tarifar). Traficul de date național nelimitat în aplicaţiile WhatsApp și Message+ se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text (chat), audio și video. Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Apelurile de voce efectuate prin intermediul aplicației Call+ (inclusă în Message+) și SMS-urile trimise prin Message+ vor fi tarifate conform condițiilor Cartelei Telekom. Call+ nu este un serviciu VoIP. Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband. Promoția NU se aplică pentru alte servicii de date cu alte APN-uri (internet, blackberry, web’n’walk etc). Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase. Lista completă este disponibilă pe www.telekom.ro Detalii privind oferta promoțională Messaging aici.
 • Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici.

Caracteristici

 • Cartela Telekom nu are credit iniţial, iar pentru activare tot ce trebuie să faci este să efectuezi o reîncărcare de minimum 3 Euro credit utilizând reîncărcarea online, electronică sau reîncărcare directă în magazinele Telekom Romania. De asemenea, cartela poate fi activată prin reîncărcarea cu beneficii ForYou efectuata de pe un abonament, nu de pe o alta cartela. În cazul activării cartelei prin reîncărcarea cu beneficii ForYou de pe un abonament, pe cartela nou activată se vor aloca beneficiile aferente reîncărcării ForYou (vezi detalii în secțiunea Modalități reîncărcare cartelă-reîncărcare ForYou), dar se vor sterge daca activezi pe cont o oferta cu roaming (plan tarifar sau optiune).
 • Pentru a facilita accesul tău la cele mai bune oferte, pe Cartela Telekom este deja activată cea mai avantajoasă opţiune în funcţie de valoarea de reîncărcare aleasă pentru activarea cartelei.
 • La activareaunei Cartele Telekom noi, se va activa automat o opțiune în contul tău, în funcție de de valoarea reîncărcată:
  • Opţiunea N5 pentru valoarea de reîncărcare între 5 și 5.99 Euro 
  • Opţiunea N6 pentru valoarea de reîncărcare mai mare sau egala cu 6 Euro. 

Exemplul 1:

 • La activarea Cartelei Telekom cu o reîncărcare de 5 Euro credit:
  • Vei primi automat Optiunea N5 la preţul de 5 euro credit cu beneficiile: 1500 minute naționale/fix internaționale/SMS-uri naționale, 100 minute internaţionale către mobil şi 5 Gbps trafic de date la viteză 4G NELIMITAT plus minute + SMS-uri în rețelele Telekom Romania.
  • Se vor retrage 5 euro credit, contravaloarea opțiunii activate pe cont, din cei 5 Euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei, iar pe cont vei avea beneficiile de mai sus. Poţi activa Bonusul Net Nelimitat cu SMS la 888 şi ai trafic de date gratuit si nelimitat.

 Exemplul 2:

 • la activarea Cartelei Telekom cu o reîncărcare de 7.5 Euro credit:
  • Vei primi automat Optiunea N6 la prețul de 6 euro credit cu beneficiile: 2000 minute naționale/fix internaționale/ SMS-uri naționale, 6 Gbps trafic de date la viteză 4G, 200 minute internaționale către mobil şi NELIMITAT minute/ SMS-uri în rețelele Telekom Romania.
  • Se vor retrage 6 euro credit, contravaloarea opțiunii activate pe cont, din cei 7.5 Euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei, iar pe cont vei avea beneficiile de mai sus. Poţi activa Bonusul Net Nelimitat cu SMS la 888 şi ai trafic de date gratuit si nelimitat.
 • Cu Optiunile N5,N6 nu ai acces la roaming, aceste oferte fiind incompatibile cu serviciul de roaming. Pentru a activa o oferta cu roaming intai trimite SMS cu textul CREDIT la 123 (inainte de a consuma vreun beneficiu din optiune sau de a achizitiona alte produse cu extra-beneficii care se adauga la optiune) pentru a-ti recupera creditul si apoi activeaza o oferta cu roaming cu sms gratuit la 123 sau cu apel gratuit la 1234, *100# de pe teritoriul Romaniei.

Oferta este disponibila promoțional, până la 16 iulie 2018, la activarea unei Cartele Telekom noi de voce.

Valabilitate

 • Perioada de valabilitate este de 60 de zile, în care vei putea iniţia şi primi apeluri şi mesaje sau utiliza alte servicii Telekom Romania, în cazul în care alegi să-ţi activezi Cartela Telekom folosind o valoare de încărcare între 5 şi 10 Euro credit.
 • Perioada de valabilitate este urmată de încă 330 de zile de graţie în care poţi fi apelat şi poţi apela doar numere gratuite (*100#, 1234) şi pe cel de urgenţă - 112.
 • Creditul neconsumat în perioada activă se păstrează în primele 30 de zile din perioada de graţie a cartelei şi se adaugă la valoarea reîncărcărilor efectuate. Creditul rămas/neconsumat poate fi folosit numai în cazul efectuării unei reîncărcări, care oferă din nou perioadă de valabilitate în funcţie de valoarea reîncărcării, până la expirarea primelor 30 de zile din perioada de graţie a cartelei.
 • În cazul în care, în perioada de graţie, efectuezi o reîncărcare folosind o cartelă valorică, prin efectuarea unei reîncărcări electronice sau prin reîncărcare directă, perioada de valabilitate a contului este determinată de valoarea reîncărcării. Reîncarci cu o valoare mai mare, beneficiezi de o perioadă de valabilitate mai mare.
 • Dacă perioada de graţie a expirat fără să reîncarci, numărul tău va fi deconectat din reţeaua Telekom Romania Mobile.

Activare

 • Cu ajutorul cartelei Telekom, te conectezi la reţeaua Telekom Romania urmând instrucţiunile de mai jos:
  • asigură-te că bateria telefonului tău este încărcată;
  • introdu cartela SIM în telefon şi deschide-l, apăsând tasta ON/OFF pentru câteva secunde;
  • tastează codul PIN 1 care apare pe spatele cartelei SIM şi apasă apoi tasta OK;
  • pe ecranul telefonului va apărea un mesaj de confirmare a codului PIN, apoi va fi identificată reţeaua Telekom.RO.
 • Te-ai conectat la reţeaua Telekom Romania! Acum, pentru a putea activa cartela Telekom, trebuie să efectuezi reîncărcarea utilizând codul obţinut în prealabil. Pentru aceasta, poţi să suni la 1234 sau *100# (sau să tastezi direct pe telefon: *135*cod secret de reîncărcare# şi apoi tasta de apel).
 • Din momentul primirii mesajului de confirmare a reîncărcării, vei putea apela orice număr doreşti şi vei avea acces la toate serviciile Telekom Romania Mobile!
 • Codul PIN 1 asigură securitatea cartelei tale. De aceea, îţi recomandăm să schimbi codul PIN 1 iniţial cu un cod secret de 4 cifre, ştiut doar de tine. Vei avea nevoie de acest cod de fiecare dată când îţi deschizi telefonul. În cazul în care introduci codul PIN 1 greşit de 3 ori consecutiv, cartela SIM se va bloca automat. Pentru deblocare, va trebui să introduci codul PUK 1 pe care îl vei găsi tipărit pe spatele cartelei SIM. În cazul în care pierzi codurile de deblocare, îţi recomandăm să apelezi Serviciul Vânzări și Relaţii cu Clienţii, la numărul 021 404 1234.
 • Odată ce ai activat Cartela Telekom, vei putea folosi oricare din următoarele metode de reîncărcare: cartele valorice, reîncărcare electronică, reîncărcare online, reîncărcare directă în magazinele Telekom Romania, reîncărcare de pe abonament, reîncărcare cu minute sau de la automatele stradale de reîncărcare.

Trafic de date/Internet

 • În funcţie de cartela achiziţionată, acum poţi avea acces implicit la internet. Pentru configurarea accesului la internet pe telefonul tău trimite un SMS gratuit cu textul “SETARI” la 638 şi urmează instrucţiunile.
 • Dacă ai o cartelă care nu îţi oferă acces implicit la internet, poţi activa oricând acest serviciu, fără plata unei taxe lunare, prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul “activare” la numarul 638.
 • Caracteristici:
  • Tarif trafic date naţional: 0.20 € credit/MB
  • Viteză maxima de download de până la 150 Mbps. Pentru acces 4G trebuie sa dispui de echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.
  • Unitatea minimă de taxare pentru traficul de date: 10 KB (1 MB = 1024 KB).
  • Punct de acces (APN) pentru configurarea telefonului: broadband
  • Traficul de date în roaming cu aceasta Cartela este permis doar dupa ce activezi pe ea planul tarifar cu roaming sau o optiune cu roaming. Apoi traficul de date în Roaming si cel national se vor tarifa separat, conform regulilor şi tarifelor specifice ofertelor cu Roaming.
 • Pentru dezactivarea accesului la internet trimite un mesaj gratuit cu textul “dezactivare” la 638. Prin intermediul acestei solicitări se dezactivează orice acces la internet care utilizează punctul de acces “broadband”. Prin urmare, dacă ai o opţiune cu trafic de date inclus (de tipul Date mobile S sau opţiuni de voce cu trafic de date), nu vei mai putea folosi traficul. Pentru reactivarea accesului la internet trimite un mesaj gratuit cu textul “activare” la 638.

Tarife

Servicii